Onderhoud en diensten voor alle merken, van binnen-lichtje tot periodiek onderhoud.

Onderhoud & Reparatie

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar ook voor alle reparaties aan uw auto en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.
Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen.

APK Keuring

Een goede conditie van uw auto is belangrijk, zowel voor uw eigen veiligheid als dat van anderen. Ook het milieu is ermee gediend. Daarom is de jaarlijkse APK noodzakelijk voor auto’s van drie jaar en ouder.
Uw APK is bij Autobedrijf Sijtsma natuurlijk in goede handen. Uw auto wordt op alle belangrijke onderdelen zorgvuldig gecontroleerd. Mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kunnen wij in overleg met u direct een reparatie verzorgen om te garanderen dat uw auto wordt goedgekeurd.

Uitlijnen & Bandenservice

Meten is weten! Autobedrijf Sijtsma beschikt over een zeer geavanceerde, vol automatische, vierwiel uitlijncomputer, waarmee we uw auto tot op de tiende van een millimeter nauwkeurig kunnen opmeten. Als hieruit blijkt dat uw wielen niet in lijn lopen, dan zal onze uitlijnspecialist direct aan de slag gaan om deze weer binnen de vastgestelde toleranties af te stellen. Uw rijcomfort is hierna weer optimaal.
Als bandenspecialist kunnen wij u informeren over de juiste banden voor uw auto. Ons assortiment bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van kwalitatieve topmerken en huismerken. Alle merken zijn door Autobedrijf Sijtsma geselecteerd op basis van veiligheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Airco service

Autobedrijf Sijtsma zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Autobedrijf Sijtsma beschikt over een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialisten.